Eesmärk nr1 feilis 7km enne Ardut. Antimon ja Mati astusid rajalt kõrvale. Eilne vee-ekstreem lõhkus jalad ikkagi liiga puruks ja me ei suutnud oma komberdamisega värskete meeste tempot hoida. Kuna Marten ja Arno liitusid hommikul, püstitasime uueks eesmärgiks Navireci tracker teatepulgana Tartusse saada, kui jalad pisutki taastuvad, siis liitume uuesti ja aitame rajalolijaid. Hoidke Arnole ja Martenile pöialt, see mida nad tegema peavad on väga hull. Tuju on sitt ja otsus ei tulnud kergelt aga sellest seisust me tartuni ilmselt jõudnud ei oleks..

Teada andis Antimon
pühapäev, 31. juuli 2011

8 arvab

  1. fisher ütles:
  2. Mis parata, aga ilmselt õige otsus, pole ju mõtet iga hinna eest end suitsideerida. Aga tänud teile pingelise kaasaelamise võimaluse eest mida pakkusite! Ja kui jalgade balsameerimine avitab, siis kohtume ilmselt uuesti. Arnole ja Martenile reibast tuju!

     
  3. Naksitrall ütles:
  4. Kõvad tüübid olete ikka, ehtsad vandersellid. :D

     
  5. Tarvi ütles:
  6. 400m jooksust sai 4x100m jooks.

     
  7. Anna ütles:
  8. Navireci tracker näitab, nagu oleksite täna 20:48 paiku GPSi Pirita jõkke uputanud...? Või viskasite sinna põõsastesse puhkama?

     
  9. Littlewing ütles:
  10. Vajutab Fisheri kommentaarile "like"!

     
  11. Taimo ütles:
  12. Ei ole põhjust põdeda! Üle 20 km päevas sellistes tingimustes kulgeda on ikkagi tubli tulemus ja ilmaga "vedas" teil ka roppumoodi. Saate jalaalabaad ravitsetud ning tagasi rajale minnes olete oluliselt kogenumad.
    Edasi Tarbatu peale!

     
  13. Risto ütles:
  14. Pühapäevast träkki on rõõm vaadata. Sirge. Teeradadeta metsas 17 kilomeetri peale ligikaudu üks lisakilomeeter liikuda - väga hea tulemus!

     
  15. Tomka ütles:
  16. Pole lugu, usun, et kui selle aastane projekt oma eduka lõpu leiab, siis teete kõik neljakesi järgmine kord kiirema ja lõbusama retke, hoian teil rõõmuga silma peal!:)

     

Ütle hingelt ära:

Mõnesõnaga


Tallinnast Tartusse on 180km. Või kas ikka on? Otsemonid püüavad selle väite ümber lükata, üritades GPS abil rännata Tallinnast Tartusse pisut otsem. Tegelikult nii otse kui saab. Linnulennul. Jalgsi. Ujudes. Telgiga. Kuus päeva puhast liikumise "mõnu".

Otsemonid

Anti Orgla
Mati Allas
Marten Laur
Arno Lauk

Meie sõbrad



Matkarent.ee








Sander Piibeman


Aivar Naaber