Antimon on pisut tõbine, Matimon surkis nõelaga villid, mida ta tallaaluseks nimetas, puruks. Proovime siiski jätkata.

Kui kellelgi on Mustla kandis talu/maja vms, siis me ööseks jõuame tõenäoliselt sinnakanti. Täpsemalt näeb ilmselt kaardilt ja meie live-joone kulgemise järgi. Enivei, annan igaks juhuks oma numbri, kõik öömaja-pakkumised, kasvõi lagunenud majad või telgiplatsid, siis võib teada anda, me oleks irmus tänulikud. Võib saata sõnumi 51994444, tõenäoliselt mul ei ole tel kogu aeg sees, et akut hoida.

Navireci süsteemis olla eilseks olnud 5000 sisseloginud kasutajat. Mulle tundub, et me oleme hullud, aga te olete vist ka :)

Teada andis Antimon
pühapäev, 31. juuli 2011

3 arvab

  1. fisher ütles:
  2. Jõudu mehed! Päris karmid olud teil seal trassil, aga rõõm lugeda, et kavatsete jätkata. Maja Mustlas pole kahjuks pakkuda, pean piirduma moraalse toega. Ilmataeade lubab jätkuvalt ilma paranemist ning alates tänasest peaks vihma vähemaks jääma. Edu!

     
  3. Anonüümne ütles:
  4. Tulge jah kiiresti edasi, mida rohkem kodu poole seda parem ilm, ja ilmselt ka tingimused.
    Ps. Google maps'i joonistatud joones ja koridorist olete stabiilselt kirde pool mööda

     
  5. Antimon ütles:
  6. tundub, et EOMAPi projektsioon on sama mis Regio kaardil, Navireci rakendusest tasub vaadata Regio või Regio Aero kaarti, see peegeldab trackeri tegelikku asukohta oluliselt paremini kui Google Maps

     

Ütle hingelt ära:

Mõnesõnaga


Tallinnast Tartusse on 180km. Või kas ikka on? Otsemonid püüavad selle väite ümber lükata, üritades GPS abil rännata Tallinnast Tartusse pisut otsem. Tegelikult nii otse kui saab. Linnulennul. Jalgsi. Ujudes. Telgiga. Kuus päeva puhast liikumise "mõnu".

Otsemonid

Anti Orgla
Mati Allas
Marten Laur
Arno Lauk

Meie sõbrad



Matkarent.ee








Sander Piibeman


Aivar Naaber