Teateid rajalt. Arno ja Marten tegid täna tublit tööd ja läbisid veidi üle 22 kilomeetri. Joon on piinlikult sirge - müts maha! Ühtlasi ületati Harju maakonna piir. Umbes viie kilomeetri jagu said mehed seltsi, kuna Järvamaa metsi ja rabasid oli oma silmaga uudistama tulnud neiu Järva Teatajast. Rabad olid seekord küll pisut kergemini läbitavad kui eelnevate päevade vee all olevad metsad, kuid kohati tuli siiski taas läbida üle saapaserva ulatuva veega lõike. Kuigi oli plaan teha väga pikk päev, 8-22, siis lõpuks jõudis ka neile väsimus peale ning kella 21 paiku jäädi laagrisse Rakvere maantee äärde Vodja lähedale. Martenil hakkas pisut tunda andma vana põlvevigastus ning käimine meenutavat kuumal asfaldil käimist. Kõige kogenum matkasell Arno on kõige paremas seisus, ning avaldas soovi kolmapäevaks kohale jõuda, loobudes varustusest ning tehes 45km päevas! Paraku ülejäänud odavama hinnaklassi jalanõudes sellid seda optimismi ei jaganud ja ei leidnud selles peituvat "liikumise mõnu", mis sai ürituse üheks eesmärgiks seatud.

Olgugi, et umbes 30 kilomeetrine lõik jääb vahelt puudu on Anti ja Mati tervise ja jalad piisavalt korda saanud, et proovivad homme varahommikul matkajatega uuesti liituda. Ees ootab siiski 90km pusimist ning olgugi, et peaeesmärk on läbi kukkunud, soovitakse siiski Marteni õe talu külastada, üle Emajõe ujuda ning tracker Tartusse viia. Seda pisikest punktikest jägib arvutiekraanil endiselt üllatavalt palju inimesi. Lisaks võetakse matka jätkamist kui treeningut ja kogemuste ammutamist, et ehk järgmisel aastal ka peaeesmärk püstitada, sest ega meile üldiselt ei meeldi väga asju pooleli jätta.

Irooniat ka.
Küsimus: Millist aega valida matka alguseks?
Vastus: http://www.ilmajaam.ee/515820/nadalavahetusel-purunesid-mitmed-sajuhulga-rekordid/

Teada andis Antimon
esmaspäev, 1. august 2011

2 arvab

  1. hanna ütles:
  2. kivi kotti ja jalg mutta !!

     
  3. KYMPA ütles:
  4. Nüüd siis kõik telekanalid läbi käidud, väga kõva!
    http://www.reporter.ee/2011/08/02/otsemonid-matkavad-otse-tallinnast-tartusse/

     

Ütle hingelt ära:

Mõnesõnaga


Tallinnast Tartusse on 180km. Või kas ikka on? Otsemonid püüavad selle väite ümber lükata, üritades GPS abil rännata Tallinnast Tartusse pisut otsem. Tegelikult nii otse kui saab. Linnulennul. Jalgsi. Ujudes. Telgiga. Kuus päeva puhast liikumise "mõnu".

Otsemonid

Anti Orgla
Mati Allas
Marten Laur
Arno Lauk

Meie sõbrad



Matkarent.ee








Sander Piibeman


Aivar Naaber