Heameel on nentida, et Otsemonide seltskonnaga on liitumas Marten. Muide, Marteni õe talu jääb suure kokkulangevuse ja juhuse tahtel täpselt joone peale! Kahjuks hetkel küll kahe plaanitud ööbimiskoha vahele, ent eks näis, vahest annab mõnda päeva pikemaks/lühemaks venitada ja üks ööbimine sinnakanti satutada. Töögraafiku tõttu liitub Marten meiega tõenäoliselt laupäeval/pühapäeval Koselt. Paar inimest on veel äraootavas mõtlemisseisundis - igaljuhul ei oleks meil veel mõne reisikaaslase vastu miskit, liituda võib vabalt ka poolel maal või kasvõi viimaseks päevaks - omamoodi elamuse peaks ikka kätte saama!

Kasutan siinkohal juhust ja saagu ära mainitud ka Mati sõber Mati, kelle 30km otsematk Aegviidu ja Anna vahel sai meile suures osas inspiratsiooniks. Kui keegi kahtleb ürituse vahvuses siis alljärgnev pildipagas peaks küll matkaselli keelt limpsama panema: http://akadeemiline.blogspot.com/2010/08/otsematk.html

Teada andis Antimon
reede, 15. juuli 2011

4 arvab

  1. Rinje ütles:
  2. Enam taganemisteed ei ole! Teete ära!

     
  3. Antimon ütles:
  4. Hurraaga peale muidugi. Kuigi me ilmselt ei teadvusta endale päris hästi veel, kui raske see 30km päevas mööda võsa, kraave ja jõgesid roidamine on :)

     
  5. Mati Uibo ütles:
  6. Jan Uuspõld tuleb Tartu

     
  7. Juhan ütles:
  8. Ma hakkasin mõtlema, et kui te selle enne augusti keskpaika peaksite ette võtma, siis te võite mõne põllumehe väga vihaseks ajada, kui otse üle tema veel koristamata viljapõllu kõnnite. Või üle kartulivagude... Nii et hoidke madalat profiili vilja sees :D Edu!

     

Ütle hingelt ära:

Mõnesõnaga


Tallinnast Tartusse on 180km. Või kas ikka on? Otsemonid püüavad selle väite ümber lükata, üritades GPS abil rännata Tallinnast Tartusse pisut otsem. Tegelikult nii otse kui saab. Linnulennul. Jalgsi. Ujudes. Telgiga. Kuus päeva puhast liikumise "mõnu".

Otsemonid

Anti Orgla
Mati Allas
Marten Laur
Arno Lauk

Meie sõbrad



Matkarent.ee








Sander Piibeman


Aivar Naaber