O3

Esmaspäeval, 5. septembril kell 20:05 alustab Eesti Televisioonis oma järjekordset hooaega loodussaade Osoon. Teiste huvitavate teemade sisse on põimitud ka pisut Otsemone, ajame Kristjaniga seal törtsu juttu ja mine Sa tea, võibolla võetakse veel paljast ihugi näidata. Ja noh, meil on ju siiski erakordselt kaunid näod.

Osoon alustab 19. hooaega Prangli saarelt. Meie teejuhiks on põline pranglilane Valter Puuström, kes tunneb kuue ja poole ruutkilomeetrise saare igat soppi. Sõidame kalateadlastega Emajõe vanajõgedele, et näha õnnelikke kalu. Mis neid õnnelikuks teeb, sellest juba saates. Kuuleme, kuidas kulges Otsemonide teekond Tallinnast Tartusse. Vaatame, mida pakub septembrikuu looduskalender. Autorid Kristjan Kaljund, Sven Paulus ja Val Rajasaar, saatejuht Vladislav Koržets, režissöör Olga Käo, operaatorid Peeter Tungal ja Magnus Suitso, helirežissöörid Rein Fuks ning Jüri Vaher, toimetaja-produtsent Õie Arusoo.

Teada andis Antimon
kolmapäev, 31. august 2011

0 arvab

Ütle hingelt ära:

Mõnesõnaga


Tallinnast Tartusse on 180km. Või kas ikka on? Otsemonid püüavad selle väite ümber lükata, üritades GPS abil rännata Tallinnast Tartusse pisut otsem. Tegelikult nii otse kui saab. Linnulennul. Jalgsi. Ujudes. Telgiga. Kuus päeva puhast liikumise "mõnu".

Otsemonid

Anti Orgla
Mati Allas
Marten Laur
Arno Lauk

Meie sõbrad



Matkarent.ee








Sander Piibeman


Aivar Naaber