Lühidalt. Täna oli ilmselt kõige raskem päev meie lühikese elunatukese jooksul. Enamvähem kogu aja on sadanud, saapad ja püksid kaaluvad 7-8 kilo. Mets mis ette on jäänud on läbitav 800m/h. Läksime ainult otse, v.a. põldude ja õuede ümbert ringi. Tuli ennast ja üksteist meeletult  sundida, et patikalegi jõuda. Üritus on üpris suure küsimärgi all, praeguse kurnatuse ja märgumise toonil ei paista homne väga helge. Fakt bioloogidele: puud kasvavad metsas horisontaalselt. Püüame end sundida homme jätkama, jääks vähemalt vihm järele. PS. Ühe korra naersime ka:)

Teada andis Antimon
reede, 29. juuli 2011

18 arvab

  1. RIIUKUKK ütles:
  2. Kas peab just telgis magama? Paluge abi, saate sauna või dushi alla - või pole see teil ette nähtud? Välja saab puhata ju küll. Ja ei maksa mõeldagi, et idiootmonid, ikka võitmonid.

     
  3. Stokuonu ütles:
  4. Kui praegu pooleli jätate, ei saagi Marten ja Arno omal nahal seda kogeda. Jätke neile ka midagi, selleks ajaks olete juba vanad kalad ja saate isegi kahjurõõmu tunda. :D

     
  5. Anonüümne ütles:
  6. Jep, täna lubas Põhja-Eestis sadu, homseks pidi too Lõuna-Eestisse kolima (loogiline ju ka, mõni tahab korilust harrastada).

     
  7. KYMPA ütles:
  8. Homme saate varem ärgata ning kaotatud distantsi tasa teha. Kui raske see ikka olla saab? :)

     
  9. Reinumag ütles:
  10. Algus on tõesti üsna vesine saanud. Aga kaardi pealt paistab, et täna käimata jäänud jupp on keskmisest lagedam ja ehk kiirelt läbitav. Kui homse üle elate, saate hakkama.

     
  11. Littlewing ütles:
  12. Niuts. Edasi saab järelikult ainult lihtsamaks minna....Jõudu ja kuiva ilma!

     
  13. Unknown ütles:
  14. Aga pärast on terve elu rääkida, millise matka läbi tegite :)

     
  15. Stokuonu ütles:
  16. Meh, jõe ületamise käigus otsustas mingi jubin allavoolu minna või? :)

     
  17. mantsy ütles:
  18. Ma olen ka segaduses :P

     
  19. themarten ütles:
  20. Otsemonid annavad teada: üks GPSu seade andis otsad ning hetkel ei saa nad oma kurssi täpselt määrata. Trajektoori ülekanne internetti siiski toimub.
    Asume täna Arnoga Tartust teele.
    NB! Ühtlasi, kui keegi oleks Kosel või selle kandis lahkesti nõus pakkuma põrandapinda, siis on teretulnud. Niiskuse tase olla Anti sõnul ületanud kriitilise piiri.

     
  21. fisher ütles:
  22. Kui keps üles ütles, siis aitab kui näpp suus märjaks teha ning käsi üles tõsta - kohe tunneb ära kustpoolt tuul puhub. EMHI vihmaradar näitab jah, et veega teil eal ei koonerdata. Jõudu! Jälgime huviga.

     
  23. fisher ütles:
  24. Oi poizid, mis siis nüüd? 700 m otse-trajektoorist kõrvalekalle kirdesse!

     
  25. themarten ütles:
  26. GPS on nüüdseks loodetavasti välja vahetatud. Kui veel pole, siis kõrvalepõige ilmselt sellest tingitud.

     
  27. Muhha ütles:
  28. Kui Marekiga teilt gaasitrassi alguses intervjuud võtmas käisime siis imestasin ise ka teie riidevaliku üle. Enamik rõivastusest koosnes puuvillast. Viimane, aga teatavasti suudab sisse imeda oma massist 1000 korda rohkem vett. Ega ilmaasjata matkajad, kanuutajad jm ekstremistid ei kasuta 100% sünteetikat. Oleks teil korralikud Coretexist pealmine kiht (püksid, bonso) ja süteetiline aluskiht (näit spordisärgid, püksid), oleks teie olukord oluliselt roosilisem. Vana hea tarkus ikka: ei ole sitta ilma on sitt riietus. Kui tahate selle ilmaga jätkata, siis visake oma velvetid nurka ja laske endale sünteetikat tarnida. Kui eelarve napp on siis soetage kusagilt Kose teise käe poest jalkavorm alla ja tressid peale. Päikest: Urmas

     
  29. Tarvi ütles:
  30. Kondoomid jäid ilmselt kah ühes võtmata, et GPS niiskust sai? Matkasellil on ikka ja alati kondoomid ning tampoonid väga tähtsal kohal olnud. Tulemasina ja tikud võiks kah koju jätta. Korralikku taela ei asenda miski.

     
  31. Simplebutcute ütles:
  32. Pregu võiks öelda et teie kadunud või katki läinud GPS-i jupp veab Teid korralikult vales suunas.Väga konarlikud olete oma suunatajuga:D
    AGa igaljuhul soovin eduu!!

     
  33. fisher ütles:
  34. Nomaeitea, kas on otsustatud ringiga Tallinna tagasi pöörduda, on tegemist satelliit-anomaaliaga või otsitakse ööbimiskohta, aga hetkel on igatahes suund põhjakaarde võetud. Tundus, et tänane päev sisaldas raskemaid hetki, päeva esimeses pooles oli edasiminek üsna napp. Aga ehk kuuleb asjaosalistelt lähemalt, et kuidas oli.

     
  35. fisher ütles:
  36. Paistab, et siiski õnneks vaid ööbimiskoha otsing ning maaväliste tsivilisatsioonide sekkumise versiooni võib seekord kõrvale heita.

     

Ütle hingelt ära:

Mõnesõnaga


Tallinnast Tartusse on 180km. Või kas ikka on? Otsemonid püüavad selle väite ümber lükata, üritades GPS abil rännata Tallinnast Tartusse pisut otsem. Tegelikult nii otse kui saab. Linnulennul. Jalgsi. Ujudes. Telgiga. Kuus päeva puhast liikumise "mõnu".

Otsemonid

Anti Orgla
Mati Allas
Marten Laur
Arno Lauk

Meie sõbrad



Matkarent.ee








Sander Piibeman


Aivar Naaber